> Sodelovanje > Za mlade > Vstopnina

Vstopnina

Vsak udeleženec ob prihodu na srečanje plača 5 EUR vstopnine.

1. Vsi, ki boste v Stično prišli z avtobusom, zberete znesek za vstopnino od vsakega posameznika že na poti. Ob prihodu v Stično vas bodo pričakali predstavniki organizatorjev, katerim izročite zbrani denar, za kar prejmete račun. Poleg izdanega računa prejmete ustrezno število vstopnic, ki služijo prvemu vhodu na prizorišče, za vse nadaljne vhode pa je dokazilo zapestnica, ki jo prav tako prejmete ob poravnavi računa.


2. Vsi, ki boste v Stično prišli z vlakom, boste vstopnico za Stično mladih kupili na stojnici, ki bo ob poti od železniške postaje do vhoda na prizorišče. Ob nakupu boste prejeli vstopnico in zapestnico.


3. Vsi, ki boste v Stično prišli z avtomobilom, boste ob odhodu s parkirišča šli mimo stojnice, kjer plačate vstopnino in prejmete zapestnico.


4. Vsi, ki boste v Stično prišli drugače, boste vstopnino poravnali pri vhodu v prireditveni prostor.


Za vsa vplačila bo izdan račun.

Ker smo vpeti v družbo, katere del smo, je normalno, da za to, kar vložimo, pričakujemo konkretne reči. Z vstopnino želimo preseči te mejnike. Prepričani smo, da Stična mladih nudi veliko več, kot sicer lahko dobimo za 5 EUR (vsak udeleženec prejme zapestnico Stične mladih,  pester nabor kvalitetnih delavnic, koncert Stična benda, celodnevno izkušnjo druženja itd.). Vabimo vas k zaupanju, da bomo ustvarjalci poskrbeli za to, da celotna skupnost, ki se ustvari na dan srečanja, dobi največ, kar lahko in dobi tisto, kar je bistveno.

Odločitev za uvedbo vstopnine smo v imenu ustvarjalcev Stične mladih sprejeli voditelji ekip in odgovorni za posamezna področja. Pregledali smo vse možnosti in čeprav je bilo za marsikoga to težka odločitev, verjamemo, da smo s tem zagotovili nadaljnji obstoj Stične mladih. Z zbranimi sredstvi so pokriti stroški priprave in izvedbe dogodka. 

Hvala, ker podpirate našo odločitev!