> Sodelovanje > Za mlade

Za mlade

Prideš v Stično pa ne veš kako in kam? Zakaj pravzaprav vstopnina? Bi sodeloval v kakšni ekipi? Prijavnice, razpisi za sodelovanje in še kaj lahko najdeš tukaj!

SM_2018_pikice_za_spletno_stran

SODELOVANJE

EKOLOŠKI INFORMATOR

Postani informator in prijateljem ponudi nasvete za zmanjševanje odpadkov ter za odgovorno odlaganje.

BRALEC BOŽJE BESEDE

Imaš glas in veselje za branje Božje Besede? Ne spreglej avdicije za branje Božje Besede pri sveti maši na dan Stične mladih.

EKIPA USTVARJALCEV

Paleta možnosti je velika in verjetno veliko večja kot si lahko predstavljaš. Če imaš željo, se bo našel izziv zate. Za sodelovanje se boš lahko prijavil po srečanju v Stični.

ZBOR

Za vse glasbene navdušence, ustvarjalce, pevce in pevske zbore - še vedno se lahko prijavite v zbor, ki bo na dan srečanja prepeval na glavnem odru!

ŠPORTNI TURNIR

Na Stični mladih bodo pomerili najboljši. Fantje v nogometu, dekleta pa v odbojki. Boš prišel in jih z navijanjem spodbudil k pošteni igri?​

DONATOR

Stična mladih združuje in ustvarja prostor za odgovorno ravnanje mladih v družbi. Podpri naša prizadevanja!

SM_2018_pikice_za_spletno_stran

INFORMACIJE

VSTOPNINA

Vse o prispevku za organizacijo narodnega srečanja, možnih načinih plačila in letošnji dobrodelni akciji.

ZEMLJEVID STIČNE

Zemljevid prostora - da se boš v Stični lažje znašel - vse od parkirišč, možnosti dostopa, pa do prostorov za delavnice in športni turnir.

PREHRANA

Prideš v Stično in te skrbi, da boš lačen? Preveri kakšna ponudba te letos čaka - mi verjamemo, da se bo našlo kar nekaj za lačna usta!