> Sodelovanje > Prijava v ekipo Stične mladih 2018

Prijava v ekipo Stične mladih 2018

Pozdravljen/a na strani, kjer se lahko prijaviš v ekipo Stične mladih. V spodnjih vrsticah si lahko na kratko prebereš v katere ekipe se lahko prijaviš in kakšne so okvirne naloge posamezne ekipe. Vsaka od ekip bo vesela tvoje pomoči, idej, talentov … (v oklepajih na koncu opisa je željena spodnja meja starosti udeleženca)

Če si že odločen/a v katero ekipo želiš, lahko prijavnico izpolniš spodaj.

V svoje vrste te vabi:

… EKIPA ZA DIJAŠKI PROGRAM. Animatorji na glavnem odru so veliko več kot le »plesalci« in ustvarjalci programa festivala – so mladi, ki želijo z veseljem vere nagovoriti večtisočglavo množico, med njih prinesti sproščeno vzdušje in pričevati o svoji izkušnji živega Boga na prav poseben način. (15 let in več)

… EKIPA ZA PROGRAM 19+. Kako pripraviti program za študente in mlade v poklicih? Kako oblikovati program, ki ustreza nekoliko starejši mladini? Koga povabiti za nagovor ali pričevanje?
Veliko izzivov za vse, ki se želite spoprijeti z izzivom priprave programa, namenjenega mladim v poklicih in študentom. (19 let in več)

ULIČNA EKIPA, ki se zaveda, da mnogo mladih potrebuje predvsem pozornost, nekoga, ki je pripravljen pristopiti , si vzeti čas in se pogovarjati. Skupaj z mladimi na obrobju išče sporočilo festivala, smisel, veselje in žalost. (17 let in več)

… EKIPA ZA DELAVNICE IN STOJNICE. Ekipa ima pregled nad prostori v Stični, izbiro delavnic, postavitev stojnic in organizacijo vseh stojničarjev, ki pridejo v Stično. Pred seboj imajo vsako leto veliko izzivov: kako izbrati in določiti delavnice, ki sovpadajo z geslom in hkrati zaobjamejo vse starostne skupine mladih, ki pridejo v Stično. (18 let in več)

… EKIPA ZA LITURGIJO. Ekipa pripravlja sveto mašo, organizira adoracijo na srečanju Stične mladih, skrbi za koordinacijo spovednikov, pripravlja molitev Stične mladih (MOST) in je nosilec duhovne vsebine, ki najbolj neposredno nagovori mladega v Stični. (16 let in več)

… EKIPA ZA PRIPRAVO ROMANJA priprava traso poti za romanje mladih en dan pred srečanjem Stična mladih, priprava pa tudi programa, ki poteka na romanju … (18 let in več)

… EKIPA ZA NOGOMETNI TURNIR. Organizacija turnirja, priprava igrišč, skratka vse, kar sodi k organizaciji turnirja. (16 let in več)

… EKIPA ZA PODOBO STIČNE MLADIH. Sem sodi oblikovanje logotipov, majic Stične mladih, plakatov, priprava scene na glavnem prizorišču, oblikovanje dokumentov, izraženje vsebine preko elementov, ki vizualno vplivajo na navzoče … Skratka vse, kar doprinese, da Stična mladih izgleda enotno in vizualno podaja njeno sporočilo. (18 let in več)

… EKIPA ZA PRIPRAVO PRIZORIŠČA t.i. »tehnika« poskrbi za postavitev infrastrukture na dan srečanja Stične mladih, pripravi materiale za nastopajoče, dogovarja se z zunanjimi izvajalci – WC, varnostnik … (15 let in več)

… EKIPA »MEDIJI« v svoje vrste vabi vse, ki radi fotografirate, snemate, ste dobri v postavljanju spletnih strani, imate novinarsko žilico, vas zanima delo z mediji … (18 let in več)

… EKIPA »STIČNA DIHA«. Stična diha zaobjema tri dogodke, ki se od decembra do maja odvijajo v treh krajih širom Slovenije. Stična diha prinese duha Stične mladih v dekanije in župnije – še več, mladi znotraj svoje dekanije ali župnije lahko sami oblikujejo dogodek tako, da ustreza potrebam njihove lokalne skupnosti. (18 let in več)

PRIJAVI SE V EKIPO STIČNE MLADIH!
A webform by Podio – click here to get yours