Napiši pesem za Stično mladih 2018!

RAZPIS IN POGOJI ZA SODELOVANJE

Organizator narodnega srečanja Stična mladih, Društvo SKAM, objavlja razpis za pesem Stične mladih, na geslo: ” Ne boj se Marija, kajti našla si milost pri Bogu.” .

 

UDELEŽENCI:

Razpisa se lahko udeležijo domači ustvarjalci s skladbami, ki še niso bile predvajane in z besedili, ki še niso bila objavljena in uglasbena. Po končanem izboru skladb in njihovi javni objavi je javno predvajanje dovoljeno. Avtorji lahko na razpisu sodelujejo z več skladbami. S sodelovanjem v razpisu avtorji soglašajo, da se njihova dela predstavijo v okviru programa Stične mladih. Za izvedbo bo poskrbel Stična bend in po potrebi v sodelovanju z zborom. Avtorji s sodelovanjem dovoljujejo, da se skladbe snemajo, predvajajo in uporabljajo v radijskih in televizijskih programih, izdajajo na nosilcih zvoka, ter za promocijo projekta Stične mladih. Avtorji izbranih skladb se po zaključenem izboru ne morejo umakniti iz konkurence, s sodelovanjem v razpisu se strinjajo z razpisanimi pogoji.

 

ZAHTEVANI MATERIAL

Izpolnjena spletna prijavnica kateri je pripet 1 tonski zapis skladbe in 1 izvod besedila pesmi z akordi in notami.

Avtorji z oddano prijavnico soglašajo in zagotavljajo:

  • da gre za njihovo izvorno delo in da v zvezi s tem sprejemajo vso moralno in materialno odgovornost za morebitne zahtevke tretjih oseb in škodo, ki bi jo v zvezi s tem utrpel organizator projekta Stične mladih.
  • da je skladba še neobjavljena in ni bila kakorkoli javno predvajana.
  • da so seznanjeni s pogoji, objavljenimi v razpisu, ter se z njimi strinjajo.

 

KRITERIJI IZBORA

Med vsemi prijavljenimi skladbami bodo predstavniki organizatorjev Stične mladih izbrali skladbo, ki bo najbolj odgovarjala sporočilu in naravi samega dogodka in jo razglasili za pesem Stične mladih 2018. V kolikor izmed izbranih skladb ne bodo prepoznali primerne, se tega izbora ne izbere.

Vse ostale skladbe,  ki jih bo žirija prepoznala kot primerne, bodo predstavljene v okviru Stične mladih, na sledeče načine:

  • izvedba na programih in dogodkih Stične mladih
  • predstavitev preko spleta in v medijih

 

NAGRADE:

Vse skladbe, ki jih bo žirija prepoznala kot primerne in kakovostno dovršene bodo nagrajene s priznanjem podeljenim tretjo soboto v septembru na srečanju Stične mladih, ter simbolično nagrado organizatorja ali sponzorjev.

 

RAZPISNI ROK

Rok prijave je 12. marec 2018. Organizator si pridružuje pravico do podaljšanja roka, v kolikor bo menil, da je to potrebno. Morebitno podaljšanje razpisa bo objavil na spletni strani Stične mladih.

 

INFORMACIJE: veronika.nahtigal735@gmail.com

 
Get your free webform with Podio

Objavlnjeno v Novice