Odbojkarski turnir Stične mladih 2019

Ker verjamemo, da je dobro, da lahko tudi dekleta na Stični mladih pokažejo svoje športne talente, smo se ustvarjalci Stične mladih 2019 odločili, da vztrajamo pri izvedbi odbojkarskega turnirja za dekleta. Šport je namreč nekaj, kar ljudi združuje ne glede na starost, etnično pripadnost ali versko prepričanje, še posebno pa je to sodelovanje vidno v moštvenih športih, med katere sodita tudi nogomet in odbojka.

Vse odbojkarice, ki bi rade svoje spretnosti preizkusile na igrišču Stične mladih in se pomerile z ekipami iz drugih slovenskih župnij, ste lepo vabljene, da se nam pridružite. Tudi če se z odbojko ukvarjate le v prostem času, se po svojih najboljših močeh potrudite, da vas nemoralne in goljufive lastnosti človeškosti ne prevzamejo, in da ohranite pravičnost, iskrenost ter potrpežljivost tako v srcu kot tudi na igrišču. Zato nikar ne pozabite papeževega nauka, da je v športu tako kot v življenju doseganje rezultatov pomembno; tekmovati pošteno in z veselim srcem pa še veliko pomembnejše.

Odbojkarski turnir bo potekal v skladu z mednarodnimi pravili, ki veljajo za ta šport in jih vam lahko na vašo željo tudi posredujemo. Ekipa ima naenkrat na igrišču 3 igralce, vsaj enega pa morate imeti v rezervi. Razumemo, da igra odbojke na travi ni idealna, zato bomo poskušali najti drugo rešitev. Če nam ne bo uspelo, vas bomo pravočasno obvestili.

Ne odlašajte z izpolnjevanjem prijavnic; na odbojkarskem turnirju Stične mladih 2019 je namreč prostora le za 12 ekip. Ob morebitnem hitrem odzivu in prevelikem številu prijav si organizatorji pridržujemo pravico do organizacije predhodnega turnirja (datum bo izbran po posvetu z vodjami ekip), na katerem bomo izbrali najboljših 12 ekip, ki bodo lahko igrale v Stični. Vodje ekip bomo pravočasno obvestili o poteku turnirja in jim posredovali ostale potrebne informacije.

Za morebitna vprašanja smo vam na voljo na e-naslovu: turnir@sticna.net. Komaj čakamo, da se srečamo v Stični!

Objavlnjeno v Novice