Še zadnje glasbeno presenečenje!

Zaključki so vedno težki, ampak pridejo trenutki, ko se je treba znati posloviti, se zahvaliti in predati štafeto naprej… Trudili smo se, da smo vaje, koncerte in skupne trenutke zaključevali z molitvijo, saj se zavedamo, da je On tisti, ki nam je vse podaril. Zato tudi naše ustvarjanje pod imenom Stična bend zaključujemo z molitvijo – s spotom Oče naš. 

K soustvarjanju smo povabili tudi novo ekipo Stična benda in jim na simboličen način pomagali pri postavljanju opreme in pripravi na Sveto mašo, pri kateri so potem sodelovali. S tem smo želeli tudi poudariti, da ne glede na to, katera  generacija benda bo kadarkoli ali kjerkoli igrala, poslanstvo Stična benda bo za vedno ostalo enako – to je igranje za Boga, v Bogu in z Bogom – tako pri maši v Stični kot tudi povsod drugod.

Hvala vam novi Stična bend, da ste to ime in poslanstvo s tako angažiranostjo in navdušenjem prevzeli v svoje roke!

Na koncu, ko dokončno predajamo ime Stična bend naprej, bi radi rekli HVALA vsem vam, mladi, za vso podporo in mladostno navdušenje, s katerim ste v nas pustili neizbrisen pečat. Hvala tudi SKAM-u za vso moralno, idejno ter tudi finančno podporo –  predvsem Tonetu Česnu, Martinu Nahtigalu in Heleni Nagode ter vsem ostalim, ki ste kakorkoli prispevali k našemu ustvarjanju in rasti.

Nazadnje pa HVALA Bogu za Njegovo vodenje in blagoslov v vsem tem času!
Naj blagoslavlja in vodi tudi vse vas!

P.s.: naj malce preoblikujemo skavtsko frazo –  enkrat Stična bend, VEDNO Stična bend 🙂

Nataša, Manca, Nejc, Jakob, Tomaž in Blaž (Stična bend 2013-2017)