Razpis za Stična bend

PRIJAVE SO ZAKLJUČENE 27. oktobra 2016!

Draga glasbenica, dragi glasbenik!

Te navdušuje sodobna krščanska mladinska glasba? Želiš dejavno sodelovati pri soustvarjanju glasbe na srečanju Stična mladih? Potem na čakaj, ker je sedaj priložnost zate.

Vabimo te, da se prijaviš na avdicijo za novi Stična bend.

Kaj se od tebe pričakuje za sodelovanje v Stična bendu?

  • V letu 2017 moraš dopolniti 18 let.
  • Redna prisotnost na vajah (vaje so na 14 dni).
  • Prisotnost na vikendih za pripravo programa Stične mladih ter drugih morebitnih dogodkov v okviru projekta Stična mladih.
  • Kandidat/ka se zavezuje k vsaj triletnemu sodelovanju.

Kako se prijavim?

  1. Posnemi video (dolžine od najmanj 1,5 min do največ 3 min), v katerem poješ ali igraš. Posnetek je lahko narejen tudi preko kamere na telefonu. Skladbo si kandidati izberete po lastni želji in je lahko katerekoli zvrsti.
  1. Izpolni prijavnico (glej spodaj) z osebnimi in kontaktnimi podatki ter priloži videoposnetek oz. povezavo do posnetka.

ROK ZA ODDAJO PRIJAVE: 27. OKTOBER 2016 DO 23.59.

Na podlagi prispelih vlog bomo naredili prvi izbor ter izbrane kandidate povabili na avdicijo, ki bo 5. novembra 2016. O (ne)izboru vas bomo obvestili. Izbrani kandidati bodo prejeli še dodatne informacije glede avdicije.

PRIJAVA NA RAZPIS S SKUPINO

Na razpis se lahko prijavite tudi skupina. Pogoji prijave za skupino so enaki kot pogoji za prijavo posameznika. V tem primeru namesto imena osebe v prijavo napišite ime skupine, pod opis zapišite svoja imena in sestavo zasedbe ter oddajte posnetek v dolžini 1,5 min do 3 min.

Klikni TUKAJ za celotni razpis za Stična bend.

PRIJAVNICA (za mobilne naprave uporabi tole povezavo)

 

 

Posodobljeno: 29. 10. 2016