Odbojkarski turnir – za dekleta

 

ODBOJKARSKI TURNIR STIČNE MLADIH 2017

Stična mladih 2017 letos prvič poleg nogometnega organizira tudi odbojkarski turnir, ki je namenjen dekletom.

“Lepota in radost, ki ju ljudje občutimo ob spremljanju športa ter ukvarjanju z njim, nas povezujeta ne glede na našo narodnost, etnično pripadnost ali versko prepričanje,” je poudaril že papež Frančišek, zato je ta turnir odlična priložnost za uresničitev njegovih besed.

Če v prostem času rade igrate odbojko in bi se želele pomeriti z drugimi ekipami iz cele Slovenije, čimprej oblikujte ekipo, se prijavite in se v ekipnem duhu borite za prvi odbojkarski pokal Stične mladih v zgodovini. Zaželeno je, da se po svojih najboljših močeh potrudite, da vas nemoralne in goljufive lastnosti človeškosti ne prevzamejo, da ohranite pravičnost, iskrenost ter potrpežljivost, tako v srcu kot tudi na igrišču.

Odbojkarski turnir bo potekal v skladu z mednarodnimi pravili, ki veljajo za ta šport, in vam jih na vašo željo lahko tudi posredujemo. Ekipa ima naenkrat na igrišču 3 igralke, vsaj eno pa morate imeti v rezervi.

Ne odlašajte z izpolnjevanjem prijavnic, na odbojkarskem turnirju Stične mladih 2017 je namreč prostora le za 12 ekip.

Ob morebitnem hitrem odzivu in prevelikem številu prijav si organizatorji pridržujemo pravico do organizacije predhodnega turnirja (datum bo izbran po posvetu z vodjami ekip), na katerem bomo izbrali najboljših 12 ekip, ki bodo lahko igrale v Stični. Vodje ekip bomo pravočasno obvestili o poteku turnirja in jim posredovali ostale potrebne informacije.

Za morebitna vprašanja smo vam na voljo na e-naslovu: turnir@sticna.net.

Se vidimo v Stični 16. 9.!

PRIJAVNICA – povezava