fbpx
Back to Top

Odbojkarski turnir Stične mladih 2018

Ker smo lani naleteli na zelo dober odziv, smo se ustvarjalci Stične mladih 2018 ponovno odločili za izvedbo odbojkarskega turnirja, namenjenega dekletom. Šport je namreč nekaj, kar ljudi združuje ne glede na starost, etnično pripadnost ali versko prepričanje, še posebno pa je to sodelovanje vidno v moštvenih športih, med katere sodita tudi nogomet in odbojka.

Vse odbojkarice, ki bi rade svoje spretnosti preizkusile na igrišču Stične mladih in se pomerile z ekipami iz drugih slovenskih župnij, ste lepo vabljene, da se nam pridružite. Tudi če se z odbojko ukvarjate le v prostem času, se po svojih najboljših močeh potrudite, da vas nemoralne in goljufive lastnosti človeškosti ne prevzamejo, in da ohranite pravičnost, iskrenost ter potrpežljivost tako v srcu kot tudi na igrišču. Zato nikar ne pozabite papeževega nauka, da je v športu, tako kot v življenju, doseganje rezultatov pomembno, ampak tekmovati pošteno in z veselim srcem je še veliko pomembnejše.

Odbojkarski turnir bo potekal v skladu z mednarodnimi pravili, ki veljajo za ta šport, in vam jih na vašo željo lahko tudi posredujemo. Ekipa ima naenkrat na igrišču 3 igralce, vsaj enega pa morate imeti v rezervi.

Ne odlašajte z izpolnjevanjem prijavnic, na odbojkarskem turnirju Stične mladih 2018 je namreč prostora le za 12 ekip. Ob morebitnem hitrem odzivu in prevelikem številu prijav si organizatorji pridržujemo pravico do organizacije predhodnega turnirja (datum bo izbran po posvetu z vodjami ekip), na katerem bomo izbrali najboljših 12 ekip, ki bodo lahko igrale v Stični. Vodje ekip bomo pravočasno obvestili o poteku turnirja in jim posredovali ostale potrebne informacije.

Za morebitna vprašanja smo vam na voljo na e-naslovu: turnir@sticna.net.

Komaj čakamo, da se srečamo v Stični!
A webform by Podio