Nogometni turnir – za fante

 

NOGOMETNI TURNIR STIČNE MLADIH 2017

Stična mladih 2017 organizira in vabi na športno obarvan turnir Stične športa. Kot je oče rekel Pelju: »Poslušaj. Bog vam je dal darilo za igranje nogometa. To je vaše darilo od Boga. Če skrbite za zdravje in ste v dobri formi, vas ne bo z darom od Boga nihče ustavil, ampak morate biti pripravljeni.« Vprašam vas, ste pripravljeni?

Če ste, čim prej oblikujte ekipo, se prijavite in se v ekipnem duhu borite za nogometni pokal Stične mladih. Zaželeno je, da se po vseh močeh potrudite, da vas nemoralne in goljufive lastnosti človeškosti ne prevzamejo, da ohranite pravičnost, iskrenost in potrpežljivost v srcu ter na igrišču.

Posamezna nogometna tekma bo potekala v skladu s pravili za futsal. Ekipa ima naenkrat na igrišču 5 igralcev (4+1), že v naprej pa vas opozarjamo, da je prepovedano nositi »kopačke«. Ker je letos za punce organiziran turnir odbojke, je nogometni turnir namenjen fantom.

Ne odlašajte z izpolnjevanjem prijavnic, na nogometnem turnirju Stične mladih 2017 je namreč prostora le za 12 moštev. Ob morebitnem hitrem odzivu in prevelikem številu prijav si organizatorji pridržujemo pravico do organizacije pred-turnirja, katerega datum bo izbran po posvetu z vodjami ekip. Vodje ekip bomo pravočasno informirali za pred turnirje in o vsem kar zadeva sam turnir. Za dodatne informacije nam pišite na turnir@sticna.net.

PRIJAVNICA – povezava