fbpx
Back to Top

Vstopnina

Prispevek za organizacijo – vstopnina

Koliko znaša vstopnina?

Vsak posameznik, ki se bo 16. septembra udeležil Stične mladih, plača 5 EUR vstopnine.

Kako bo zbrani denar porabljen?

1 EUR na osebo oz. 20 % zbranih sredstev bomo razdelili v okviru dobrodelne akcije Stične mladih, poravnali bomo dajatve državi, preostala sredstva bodo namenjena neposredno za kritje stroškov Stične mladih. Večina dela se opravi prostovoljno, so pa še dodatni stroški, ki se pokrijejo s prispevki udeležencev.

 

Letos bomo z donacijo podprli Materinski dom (Zavod Pelikan). 


  DSC_6518   DSC_6507

Kaj dobimo za vstopnino?

Ker smo vpeti v družbo, katere del smo, je normalno, da za to, kar vložimo, pričakujemo konkretne reči. Z vstopnino želimo preseči te mejnike. Prepričani smo, da Stična mladih nudi veliko več, kot sicer lahko dobimo za 5 EUR (vsak udeleženec prejme zapestnico Stične mladih, plastenko vode, pester nabor kvalitetnih delavnic, koncert Stična benda, celodnevno izkušnjo druženja itd.). Vabimo vas k zaupanju, da bomo ustvarjalci poskrbeli za to, da celotna skupnost, ki se ustvari na dan srečanja, dobi največ, kar lahko in dobi tisto, kar je bistveno.

 

Hvala, ker razumete našo odločitev

Odločitev smo v imenu ustvarjalcev Stične mladih sprejeli voditelji ekip in odgovorni za posamezna področja. Pregledali smo vse možnosti in čeprav je bilo za marsikoga to težka odločitev, verjamemo, da smo s tem zagotovili nadaljnji obstoj Stične mladih.

 

Kdaj in na kakšen način bo mogoče poravnati prispevek?

1. Vsi, ki boste v Stično prišli z avtobusom, zberete znesek za vstopnino od vsakega posameznika že na poti. Ob prihodu v Stično vas bodo pričakali predstavniki organizatorjev, katerim izročite zbrani denar za kar prejmete račun. Vsak udeleženec prejme zapestnico, ki je dokazilo za vstop na prireditveni prostor.

2. Vsi, ki boste v Stično prišli z vlakom, vstopnino poravnate skupaj s plačilom vozovnice na vlaku in prejmete zapestnico.

3. Vsi, ki boste v Stično prišli z avtomobilom, boste ob odhodu s parkirišča šli mimo stojnice, kjer plačate vstopnino in prejmete zapestnico.

4. Vsi, ki boste v Stično prišli drugače, boste vstopnino poravnali pri vhodu v prireditveni prostor.

Za vsa vplačila bo izdan račun.