Peš ali s kolesom

Peš romanje

Si želiš pridružiti skupini mladih na romanju do Stične na predvečer festivala mladih, v petek 16. septembra 2016? Letos se bomo podali na peš romanje iz Litije tako kot zadnja leta, ob prihodu v Stično pa se skupaj udeležili molitve in se družili ob tabornem ognju.
 
Pridruži se nam v petek, 16. septembra, ob 17.30 uri na železniški postaji v Litiji. Zaradi lažje organizacije izpolni prijavnico na romanje, pred samim odhodom pa bodo sledila še natančnejša navodila, ki jih bomo posredovali na tvoj e-poštni naslov. Na romanju, ki ga organiziramo skavti, ste vabljeni vsi mladi od 15. leta starosti dalje.
 
S seboj imej spalko, armafleks, topla oblačila, baterijsko svetilko, vsaj 1 liter in pol tekočine, hrano za na pot ter večerjo. Peš romanje s postanki bo trajalo približno štiri ure in pol.
 
Ob prihodu v Stično bomo vsi romarji zaključili romanje z molitvijo pred Najsvetejšim. Sledil bo večer ob ognju. Možnost za spanje bo zunaj pod šotorom ali v župnijski dvorani. V soboto zjutraj, na dan festivala bomo imeli skupen zajtrk, zato ti glede tega ni treba skrbeti. Za dodatna vprašanja se lahko obrneš na organizatorje romanja preko e-pošte romanje@sticna.net
 
Rok prijave: 14. 9. 2016

S kolesom

Letos se bomo na pot podali tudi s kolesi iz Štepanje vasi, ob prihodu v Stično pa se skupaj udeležili molitve in se družili ob tabornem ognju.

Pridruži se nam v petek, 16. septembra, ob 17.30 uri v Štepanji vasi pred cekvijo. Zaradi lažje organizacije izpolni prijavnico na romanje, pred samim odhodom pa bodo sledila še natančnejša navodila, ki jih bomo posredovali na tvoj e-poštni naslov. Na romanju, ki ga organiziramo skavti, ste vabljeni vsi mladi od 15. leta starosti dalje.

Poleg kolesa, ki lahko “premaga” klance in makadam, imej s seboj dobro sprednjo in zadnjo svetilko za kolo, pijačo, hrano za med potjo in večerjo, armafleks, spalko in topla oblačila. Opremo spakiraj v dva nahrbtnika, saj bomo opremo za spanje pripeljali v Stično z avtom. Romanje s kolesi bo trajalo približno tri ure.

Ob prihodu v Stično bomo vsi romarji zaključili romanje z molitvijo pred Najsvetejšim. Sledil bo večer ob ognju. Možnost za spanje bo zunaj pod šotorom ali v župnijsku dvorani. V soboto zjutraj, na dan festivala bomo imeli skupen zajtrk, zato ti ni treba skrbeti glede tega. Za dodatna vprašanja se lahko obrneš na organizatorje romanja preko e-pošte romanje@sticna.net

Rok prijave: 14. 9. 2016

 

 

Dodaj odgovor