Postani ambasador Stične mladih

 Te je izkušnja Stične mladih v prejšnjih letih prepričala? Prepoznavaš, da je pozitivno vplivala na ljudi okrog tebe? Verjameš, da lahko tudi v prihodnje prinaša blagoslov za mlade in celotno družbo?

Potrebujemo tvojo pomoč! Postani ambasador Stične mladih in pomagaj, da bo živela še naprej ter postajala vedno boljša in še bolj pričevanjska.

Pobudniki, ki smo ustanovili skupino ambasadorjev Stične mladih, smo se odločili, da Stični mladih priskočimo na pomoč z zbiranjem prepotrebnih finančnih sredstev. Prizadevali si bomo, da po svojih najboljših močeh pripomoremo k temu, do konca oktobra zberemo 5.000 EUR in tako pomagamo, da letošnja Stična mladih tudi finančno splava na površje.

Vsak ambasador (član skupine) bo prispeval na vsaj enega od sledečih načinov:

a)      Na posebej določeno mesto bo nakazal poljubno višino sredstev za podporo Stični mladih,

b)      Na festivalu bo prevzel 5 čokolad Stične mladih, kar mu bo v pomoč pri zbiranju sredstev,

c)       Med ambasadorje Stične mladih bo privabil vsaj tri člane (vsak nov član se zaveže, da bo uresničil eno od zadanih nalog).

Če ste pripravljeni sodelovati na podoben način, povabljeni, da se zavežete eni od zgoraj navedenih nalog. Skupine se lahko priključite na dva načina:

Pobudniki bomo poskrbeli za transparentnost pri izvedbi akcije ter tudi v bodoče iskali različne načine za podporo Stični mladih.

Objavlnjeno v Novice