Kmalu se vidimo v Stični

Še malo nas loči do začetka letošnje Stične mladih. Ekipe so vedno bolj na trnih, saj se dokončujejo še zadnje stvari. Po drugi strani pa se veselimo, da vam bomo lahko pokazali, kaj smo za vas pripravili. 

Riše se scena, tiskajo se majice, snema se rekama, pripravlja se brošura in pili se program. Animatorji obljubljajo super program na glavnem odru. Vsi 19+ ste vabljeni na samostanski travnik, kjer vas bo goreče nagovoril študentski duhovnik. Vsi nogometaši in navijači ste vabljeni na nogometni turnir, za vse umetnike po duši bo v križnem hodniku likovni atelje, za tiste, ki bi si radi vzeli nekaj trenutkov tišine in bili z Njim pa bodo odprta vrata v opatovo kapelo, kjer bo adoracija. Poleg tega boste lahko v Stični našli še zanimive delavnice, tržnico, gosta, izid knjige, obisk muzeja krščanstva … Skupaj se bomo zbrali ob 14.00 pri skupni sveti maši in po maši na praznovanju. 

In brez koga ne bi bilo prave Stične, sploh pa ne zaključnega žura? Brez Stična benda! Letos prvič z novo pevko, Natašo. Skupaj zvenijo odlično, prepričaj se tudi na lastna ušesa. Naučili pa te bojo tudi himno letošnje Stične. 

Blagor čistim v srcu, kajti Boga bodo gledali. To pravi geslo letošnje Stične. Pridite, da skupaj poSpravimo svoje srce, da bo postalo pogumno in iskreno. 

Objavlnjeno v Novice