fbpx
Back to Top

Nogomet

Stična mladih 2016 znova organizira in vabi na športno obarvan nogometni turnir Stične mladih. Nogomet že vrsto let navdušuje in velja kot nekakšen univerzalen jezik, ki povezuje srca vseh generacij po svetu, zato vsi zainteresirani čim prej oblikujte ekipe, se prijavite in se v ekipnem duhu borite za pokal Stične. Zaželeno je, da se po vseh močeh potrudite da vas nemoralne in goljufive lastnosti človeškosti ne prevzamejo in da ohranite pravičnost, iskrenost in potrpežljivost v srcu in na igrišču.

Posamezna nogometna tekma bo potekala v skladu s pravili za futsal. Ekipa ima naenkrat na igrišču 5 igralcev (4+1), že v naprej pa vas opozarjamo, da je prepovedano nositi »kopačke«.

Ne odlašajte z izpolnjevanjem prijavnic, na nogometnem turnirju Stične mladih 2016 je namreč prostora le za 12 moštev. Ob morebitnem prevelikem številu prijav si organizatorji pridržujemo pravico do organizacije pred turnirja, katerega datum bo izbran po posvetu z vodji ekip. Vodje ekip bomo pravočasno informirali za pred turnirje in o vsem kar zadeva sam turnir. Za dodatne informacije nam pišite na turnir@sticna.net .

Prijave so zaprte, zasedena so vsa prosta mesta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA