ZA MEDIJE

Letošnja novost na področju medijskega pokrivanja srečanja Stična mladih je, da bo novinarska konferenca v tednu pred srečanjem in ne na dan srečanja, kot je bilo to v preteklih letih. 

Novinarji in vsi zainteresirani ste vabljeni tako na novinarsko konferenco pred Stično mladih, kot tudi na samo srečanje, kjer boste lahko začutili pravi utrip Stične mladih in udeležence povprašali o njihovi izkušnji. 

V kolikor bi želeli opraviti intervju z gosti, ekipo ustvarjalcev, organizatorjem ali udeleženci, je zaželena prehodna najava na tina@skam.si. Uredili bomo vse, kar potrebujete za dober medijski prispevek. 

Novinarska konferenca pred Stično mladih, 12. september

Podrobnejši program in posebnosti Stične mladih, letošnje novosti ter goste bomo predstavili na novinarski konferenci v ponedeljek, 12. septembra, ob 11. uri v prostorih SKAM – Skupnosti katoliške mladine, Jurčičev trg 2, Ljubljana. Vljudno Vabljeni! 

 

Akreditacije in dostop

Za dogodek se je potrebno predhodno akreditirati, rok za akreditiranje je četrtek, 15.9.2016. V kolikor zaradi opreme nujno potrebujete dostop neposredno na osrednji prireditveni prostor, to predhodno uskladite s Tino preko tina@skam.si (brez dovolilnice vas varnostno osebje ne bo spustilo naprej). Parkirni prostor za vse pa je sicer zelo blizu prireditvenega prostora, zato verjamemo, da s tem ne boste imeli težav.

 

DSC_6772

Dodaj odgovor